Flota Noastra

Noul şi dinamicul Ford Kuga. Dacă plăcerea drumului este la fel de importantă ca a ajunge la destinaţie, atunci te vei îndrăgosti de Ford Kuga. Ford Kuga este puternic, rafinat şi mult mai elegant, atât la interior, cât şi la exterior. Dispune de o capacitate de depozitare excelentă şi se mândreşte cu cele mai recente tehnologii la comandă, pentru a-ți îndeplini visul de aventură off-road. De la 18 EUR/zi.
Cu un exterior complet restilizat, mai sculptat, şi cu un spaţiu în cabină mai avansat şi mai sofisticat ca niciodată, acesta este cel mai rafinat Focus de până acum. Stilizare îndrăzneaţă, detalii şi caracteristici de design superbe, precum noua grilă şi luminile spate optimizate, se combină pentru a face din noul Focus combinaţia perfectă de formă şi funcţie. Ford Focus înseamnă un stil de conducere dinamic. Vei regăsi toate elementele care pot face această experienţă să fie mai distractivă, mai antrenantă şi cu mai multe satisfacţii. Ai la dispoziţie o serie de opţiuni pentru optimizarea sistemului audio, pentru ca pasagerii tăi să fie cât mai destinşi. De la 17 EUR/zi.
VW Golf 7 Editează „VW Golf 7” 100 % Golf. Un compliment mai mare nu poate fi făcut unui combi. Iar Volkswagen Golf Variant îl merită din plin. Cu atât mai mult cel de ultimă generaţie. Pentru că designul său dinamic, motorizările sportive şi numeroasele sisteme de asistenţă îi dezvăluie originea prin fiecare detaliu. Şi îşi depăşeşte chiar modelul care i-a servit drept exemplu la capitolul spaţiu. Faptul că Golf 7 este mai mult decât un simplu automobil util în cotidian îl puteţi observa imediat datorită limbajului de design dinamic şi elegant şi datorită numeroaselor detalii care indică nivelul calitativ ridicat. Este un automobil conceput pentru cei care vor să se prezinte cu rafinament în orice situaţie. De la 17 EUR/zi.
Dacia Duster 4×4 model 2014, SUV variantele de care dispunem în parcul nostru auto sunt echipate cu motoare Diesel , geamuri electrice , aer conditionat. De la 20 EUR/zi.
Noul Polo are grijă de dumneavoastră din toate punctele de vedere. Dispunând de şi mai multe sisteme de asistenţă decât modelul precedent, Polo este „atent” la tot ceea ce se întâmplă în jurul maşinii. Deşi, cel mai interesant este chiar el însuşi, cu designul său nou, cu linia profilului coborâtă, cu contururi dinamice şi faruri cu design nou. În fiecare călătorie. Fiabil, sigur şi sportiv. Cu limbajul său clar al formelor şi cu liniile sale elegant, a găsit echilibrul perfect între design şi funcţionalitate, impresionând cu dotări confortabile, sigure şi moderne. Pe scurt: Polo stârneşte imediat dorinţa de a-l conduce. De la 16 EUR/zi.
FABIA oferă mult spaţiu, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagajele lor. Interiorul este plăcut şi spaţios. Luați loc şi savuraţi priveliştea! FABIA este, ca de obicei, o maşină fiabilă, cu un design atractiv. Modelul s-a impus deja ca automobil optim pentru traficul urban, iar noul său design tineresc şi modern îi confirmă valoarea. De la 16 EUR/zi.
Ford Fiesta 2016 , o masina de oraș , cu direcție foarte precisă , consum mic , Perfectă pentru închiriat. A fost cea mai închiriată masină a anului 2016. De la 17 EUR/zi
Autovehiculul Astra este special conceput pentru ca tu să te simți în largul tău. Interiorul premium se înscrie practic într-o nouă categorie în clasa de autovehicule compacte.
Incepand de la 16Eur/zi.
Ford Mondeo model 2013 , varianta de care dispunem în parcul nostru auto este echipat cu motor diesel, 4 geamuri electrice , sistem de navigație , Dublu Climatronic. De la 20 EUR/zi.
Cea mai economica optiune. De la 13 EUR/zi.
Ford Mondeo ,varianta 2010,variantele disponibile în parcul auto beneficiaza de motor diesel, geamuri elecrice , Dublu Climatronic, senzor de parcare. De la 19 EUR/zi
Un spațiu generos și confortabil. Ia loc și bucură-te de interiorul spațios: cinci locuri spațioase și un portbagaj încăpător, de cel mai bun nivel în clasa sa. Interior echipat cu numeroase funcții: banchetă rabatabilă în proporție de 1/3-2/3, spații de depozitare utile pentru întreaga familie… Toate detaliile au fost concepute pentru a-ți oferi călătorii cât mai plăcute. Fie că ești singur sau călătorești cu mai mulți pasageri, aceasta este mașina de oraș ideală, pregătită oricând să te însoțească și să-ți ofere confortul optim. Incepand cu 17 Eur/zi.
Renault Megane 3, model 2012, 5 uși, varianta de care dispunem în parcul nostru auto este echipat cu motor Diesel, geamuri electrice , Dublu Climatronic. De la 16 EUR/zi
Dacia Logan model 2015. sedan . pachet Elegance , auto este echipat cu motor diesel , geamuri electrice, navigație si senzori de parcare. De la 16 EUR/zi

Opel Corsa benzină , model 2009, 5 usi, variantele de care dispunem în parcul auto sunt echipate cu motoare pe benzină, aer conditionat,geamuri electrice. De la 15 EUR/zi
Volkswagen Caravelle 8+1 locuri, varianta de care dispunem în parcul nostru auto este echipat cu motor Diesel, dublu climatronic si senzor parcare.
Ideal pentru deplasari de afaceri sau concedi. De la 40 EUR/zi.
Renault Clio 4, model 2014, 5 uși, varianta de care dispunem în parcul nostru auto este echipat cu motor Diesel, geamuri electrice , Dublu Climatronic si sistem de navigatie. De la 17 EUR/zi.