Ford Kuga

Noul şi dinamicul Ford Kuga. Dacă plăcerea drumului este la fel de importantă ca a ajunge la destinaţie, atunci te vei îndrăgosti de Ford Kuga.

Ford Kuga este puternic, rafinat şi mult mai elegant, atât la interior, cât şi la exterior. Dispune de o capacitate de depozitare excelentă şi se mândreşte cu cele mai recente tehnologii la comandă, pentru a-ți îndeplini visul de aventură off-road

Dotat complet cu numeroase caracteristici inovatoare, Kuga duce eleganţa şi tehnologia SUV (Vehicule Utilitare Sport) la un cu totul alt nivel.

Stilul interior şi exterior al noului Ford Kuga este cizelat şi sofisticat. Liniile cu caracter muscular îi conferă acestui SUV off-road robusteţea sa caracteristică, iar designul elegant al părţii din spate îi completează imaginea.

Ford Kuga este echipat cu numeroase tehnologii inteligente, care îți fac călătoriile mai uşoare şi mai plăcute, indiferent dacă te afli în oraş sau pe teren accidentat. Sunt, de asemenea, disponibile diverse dotări inovatoare, destinate exclusiv confortului tău. Pe lângă interiorul mai spaţios şi mai luxos, vei găsi mult spaţiu de depozitare practic şi flexibil.

Preturi:

1-3 zile* 1-3 zile 3-7 zile** 3-7 zile 7-15 zile +15 zile
21 EUR/zi 22 EUR/zi 20 EUR/zi 19 EUR/zi 19 EUR/zi 18 EUR/zi

Pentru o perioada mai mare de 30 zile, tarifele se negociază.

1.*150km/zi limita maximă

2.**200km/zi limită maximă